
Restaurace a hotel Chicago Chomutov
Restaurace a hotel Chicago v Chomutově se zaměřuje i na zákazníky, kteří mohou konzumovat pouze bezlepková jídla.
Doplňkové informace
Štítky
- Spolehlivý personál
- Vstřícný personál
Restaurace a hotel Chicago v Chomutově se zaměřuje i na zákazníky, kteří mohou konzumovat pouze bezlepková jídla.
Pistacius je brněnská cukrárna a kavárna s vlastní cukrářskou výrobou, výběrovou kávou a doplňkovým prodejem. V nabídce je spoustu bezlepkových zákusků. Prodejna však má kombinovanou výrobu, tudíž nemůže garantovat stoprocentní bezlepkovost.
Bowling Brno v Židenicích nabízí sportovní vyžití na 20 bowlingových drahách, golfovém simulátoru, 4 beach kurtech, kuželkách a 3×18 jamkách AG. Součástí areálu je i restaurace, kde po domluvě připraví bezlepkový pokrm.
Onigirazu je neorthodoxní japonskem inspirovaný fastfood nabízející rychlé a zdravé jídlo do ruky. Vše je vegan. V nabídce jsou různé druhy onigirazu – tzv. sushi sendvičů a polévka dle nabídky. Vyberou si zde i celiaci.
PEČU-NEPEČU je plzeňská cukrárna na ulici Na Roudné, kde můžete ochutnat nebo si i objednat okouzlující zákusky vynikající chuti. Vybrat si můžete mezi bezlepkovými, bezlaktózovými, raw a vegan dorty, cupcaky, mini cupcaky, srdíčka, pralinky a mnoho dalšího. Výrobky neobsahují umělá barviva, sóju, rafinovaný cukr ani palmový tuk. Dezerty se každý týden různě obměňují a na každý pátek je sestavena krabička 4 různých dortíků, kterou si můžete objednat dopředu. Aktuální nabídku můžete sledovat na Instagramu a tam také objednat. Zároveň si můžete objednat dorty nebo větší množství dezertům dopředu.
Hotel Freud je hotel v Ostravici, který nabízí velký výběr bezlepkových jídel, ubytování v apartmánech i pokojích a bohaté sportovní vyžití.
Klafé je brněnská kavárna, cukrárna a ubytování v klidné čtvrti v těsné blízkosti centra, kde si můžete dát i něco bezlepkového.
Výjimečné pojetí Restaurantu Entrée Vás uvítá v ojedinělém prostoru otevřené kuchyně se živou zahradou. Přírodou se nechalo inspirovat i nabízené menu, které se pod vedením šéfkuchaře Přemka Forejta stává překvapivým zážitkem. Kombinace jedinečných jídel z čerstvých surovin spolu s vlastními nápoji a pečlivě vybranými víny dostane každého hosta restaurantu do gastronomických výšin. Vyberou si i bezlepkáři.
Penzion Daniela na Božím Daru poskytuje ubytování v apartmánech a pokojích, s celkovou kapacitou 50 lůžek. Ve vlastní restauraci vaří i bezlepková jídla.
Delikana je síť cukráren a kaváren v České republice (Břeclav u nádraží, Frýdek-Místek, Hodonín, Karviná, Kroměříž, Olomouc, Ostrava, Přerov, Valašské Meziříčí, 2x Vsetín, Vyškov, Zlín, Znojmo) a na Slovensku (Bánovce nad Bebravou, Podunajské Biskupice, Malacky, Trenčín, 2x Senica). V nabídce je bezlepková specialita Superblends, kvalitní kávy a nejméně 3 výborné bezlepkové zákusky.