Ciao ciao
Italská restaurace – pizzerie s nabídkou bezlepkové pizzy a bezlepkových těstovin.
Doplňkové informace
Štítky
- Bezbariérový přístup
- Luxusnější
- Spolehlivý personál
- Vstřícný personál
Italská restaurace – pizzerie s nabídkou bezlepkové pizzy a bezlepkových těstovin.
Řemeslné uzeniny, tak jak je vyráběli vaši dědečkové v domácí udírně. Bez nastavování a jakýchkoliv přidaných hmot. Jen maso, koření a sůl.
Šéfkuchař restaurace Wellness Hotel Chopok připravuje většinu jídel z bezlepkových surovin a v jídelním lístku jsou bezlepková jídla zvlášť vyznačena. Možné je také jídla připravit v bezlaktózové variantě. Součástí snídaně jsou také bezlepkové chleby a pečivo, bezlepkové sušenky nebo bezlepkové snídaňové vločky. Zaměstnanci hotelu pravidelně absolvují přednášky o bezlepkové dietě a zásadách přípravy bezlepkové stravy.
Café Elefant na hlavní promenádě v Karlových Varech nabízí i pár druhů bezlepkových a přirozeně bezlepkových zákusků. Kavárna má dlouholetou tradici a součástí je i zahrádka s výhledem na promenádu. Otevřeno denně.
Restaurace Da Andrea v Bratislavě nabízí kromě několika bezlepkových salátů, polévek i možnost italské bezlepkové pizzy nebo těstovin. Pobočky má restaurace dvě a to na adresách: Majakovského 9 a Krížna 39 (pod jménem „U Taliana“) v Bratislavě. Otevřeno na obou pobočkách denně.
Café Pole v Hotelu Farma ve Služátkách u Pelhřimova nabízí bezlepkový a bezmléčný dezert (z mandlové mouky a mandlového mléka) a výbornou kávu.
Korzo restaurant je bratislavská restaurace na Hviezdoslavově nám. V rozsáhlém menu jsou označeny alergeny (hodně pokrmů neobsahuje lepek), za příplatek připraví bezlepkový řízek a těstoviny. V restauraci se klade hlavní důraz na kvalitní a čerstvé suroviny. Kromě tradiční kuchyně místního kraje zde naleznete výběr domácích těstovin, salátů, rizik, či masových jídel z grilu. Na výběr je zde nekuřácká i kuřácká místnost s kapacitou 100 míst. V letních měsících je k dispozici krásná terasa přímo na náměstí s výhledem na historickou budovu starého divadla či Slovenské filharmonie.
Carnevalle je restaurace v centru Bratislavy na Hviezdoslavově nám., kde si v bohatém menu pochutná jak milovník masa, tak i vegetarián. Spoustu jídel lze po domluvě s obsluhou upravit na bezlepkové a také zde nabízí bezlepkové těstoviny fusilli, které nahrazují ty lepkové. Posezení je jak vevnitř, tak i venku.
Výjimečné pojetí Restaurantu Entrée Vás uvítá v ojedinělém prostoru otevřené kuchyně se živou zahradou. Přírodou se nechalo inspirovat i nabízené menu, které se pod vedením šéfkuchaře Přemka Forejta stává překvapivým zážitkem. Kombinace jedinečných jídel z čerstvých surovin spolu s vlastními nápoji a pečlivě vybranými víny dostane každého hosta restaurantu do gastronomických výšin. Vyberou si i bezlepkáři.
Krásný hotel, měli jsme polopenzi, domlouvala jsem se na bezlepkové dietě po telefonu a nebyl žádný problém, hned po příjezdu jsem dostala bezlepkové menu, abych si vybrala. Na výběr bylo ze 2 polévek, 4 hlavních jídel a 2 dezertů, k předkrmu jsem dostala domácí paštiku s domácím pečivem a jedním slovem luxus. Snídaně taky bohaté a pečivo nebyl problém. Vřele doporučuji.